Γευσιγνωσια

Happy Birthday Art Pass! / Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε μία τούρτα γενεθλίων

2 Νοεμβρίου, 2020

To artpass.gr σε συνεργασία με τη σελίδα Cake Stories by Lena Vlahopoulou διοργανώνουν …τον πιο γλυκό διαγωνισμό ΓΙΑ ΤΟΝ 1 ΧΡΟΝΟ ART PASS!

Ένας τυχερός –ή θα κερδίσει 1 ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ με γεύση της αρεσκείας του για να μας ευχηθεί ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και να γιορτάσει μαζί μας τον 1 χρόνο λειτουργίας!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι απαραίτητα τα ακόλουθα βήματα:

 • LIKE στη σελίδα του ARTPASS.GR στο Facebook https://www.facebook.com/artpass2019/
 • LIKE στη σελίδα του Cake Stories by Lena Vlahopoulou στο Facebook
 • LIKE σε 5 αναρτήσεις (όποιες θέλετε!) της σελίδας Art Pass στο Facebook και LIKE σε 5 αναρτήσεις (όποιες θέλετε!) της σελίδας Cake Stories (by Lena Vlahopoulou) στο Facebook
 • LIKE AND PUBLIC SHARE στο προφίλ σας το αντίστοιχο Post του ART PASS στη σελίδα μας στο Facebook
 • Kάντε tag το πρόσωπο με το οποίο θέλετε να γευθείτε μαζί την τούρτα κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού (καρφιτσωμένη δημοσίευση) στη σελίδα μας στο Facebook

O διαγωνισμός μας λήγει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 14.00 και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί κάτω από το σχόλιό του αμέσως μετά την κλήρωση, ενώ θα ειδοποιηθεί και inbox με προσωπικό μήνυμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμμετοχές που δεν θα ακολουθούν όλους τους όρους του διαγωνισμού δεν θα μπορούν να γίνουν δεκτές, οπότε τηρήστε ευλαβικά τους όρους συμμετοχής!

 

Από το ΑRTPASS.GR… ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ μας ΠΟΛΛΑ!

 

 Κάθε cake έχει την ιστορία του….Μα κυρίως πίσω απ’ την ιστορία κάθε γλυκού, κρύβονται οι ιστορίες των ανθρώπων που τα γεύονται και τα απολαμβάνουν, αλλά και των δημιουργών που αναλώνουν ώρες για να φτάσουν σε ένα αποτέλεσμα , που όχι μόνο θα ενθουσιάσει τον ουρανίσκο αλλά και το μάτι! Εμείς εδώ στο Cake Stories δεν θα ασχοληθούμε με αυτές τις ιστορίες βέβαια, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να….γράψουμε την δική μας ιστορία, παρασκευάζοντας και διαθέτοντας σπιτικά ζαχαροποιήματα με αγνά υλικά και πολύ μεράκι. Ένα κομμάτι λοιπόν αυτής της ιστορίας μας θα ασχοληθεί και με το διαιτητικό γλυκό, που θα περιλαμβάνει μια γκάμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χαμηλούς υδατάνθρακες για να μπορούν να απολαμβάνουν και να μην στερούνται και όσοι, είτε απο ανάγκη είτε από πεποίθηση, έχουν αποκλείσει την ζάχαρη απ’ τη διατροφή τους!

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε που αποφασίσατε να μας κάνετε παρέα σ΄αυτή τη γλυκιά πορεία…!

Λένα Βλαχοπούλου

 

 

You Might Also Like

2 Σχόλια

 • Reply 1 YEAR ART PASS! - Artpass.gr 2 Νοεμβρίου, 2020 at 12:05 μμ

  […] […]

 • Reply Μιχάλης Μοραγλής 4 Νοεμβρίου, 2020 at 5:36 πμ

  Πάντα δημιουργικοί! Χρόνια πολλά!

 • Leave a Reply

  error: Content is protected !!