Διαγωνισμοι

«FACE 2 FACE» με τον Βασίλη Παλαιολόγο – Δηλώστε συμμετοχή

30 Νοεμβρίου, 2019

«FACE 2 FACE»

Βάζουμε τον καφέ! Βάζετε τη συζήτηση;

 

To Art Pass σας δίνει την ευκαιρία να πάτε για καφέ με τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη και με την ευκαιρία αυτή …να εξασκήσετε το δημοσιογραφικό σας «μικρόβιο» μαθαίνοντας τα πάντα για εκείνον!

Εμείς βάζουμε τον καφέ, το τσάι ή το γλυκό σε κάποιο αγαπημένο στέκι της Αθήνας!

Εσείς; Bάζετε τις ερωτήσεις, το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση!

Τη στήλη μας εγκαινιάζει ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σωστά με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην εξής ερώτηση:

Σε ποιο δικαστικό θρίλερ πρωταγωνιστεί τη φετινή θεατρική σεζόν ο Βασίλης Παλαιολόγος σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας;

Α) «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα»

Β) «Terror»

Γ) «Η Κυρία της Νύχτας»

Στείλτε την σωστή απάντηση στη διεύθυνση artpass2019@gmail.com με τον τίτλο «FACE 2 FACE – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ» αναγράφοντας μέσα στο μήνυμά σας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και 2 ΝΙΚΗΤΕΣ θα αναδειχθούν για να συναντήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό μετά από κλήρωση! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, ενώ η μέρα και ώρα συνάντησης θα διευθετείται πάντα με βάση το πρόγραμμα του εκάστοτε καλλιτέχνη. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αδυνατεί να παρευρεθεί, θα έχουν κληρωθεί ήδη 2 επιλαχόντες γι’ αυτό το σκοπό, ενώ νικητές και επιλαχόντες θα ανακοινώνονται μέσω Facebook και Instagram από τις σελίδες του site μας. Τέλος, η συνάντηση καλλιτέχνη – θαυμαστών θα καλυφθεί φωτογραφικά και θα παρουσιαστεί μέσα από το φακό και τη σελίδα του Αrt Pass!

Οι συμμετοχές για τη στήλη  «FACE 2 FACE» με τον Βασίλη Παλαιολόγο ξεκινούν σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν εώς την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!