Τεχνες και Προσωπα

Σε λίγο καιρό όλοι θα μιλούν για τον Απόστολο Καμιτσάκη

6 Δεκεμβρίου, 2019

Ευτυχώς ο ίδιος έχει προλάβει να αφήσει τα διαπιστευτήριά του στο θέατρο.

Γράφει η Κατερίνα Μαθιουδάκη

Η τηλεόραση έχει μεγάλη δύναμη. Και εδώ μιλάμε για ένα «δυνατό χαρτί» που ακούει στο όνομα Απόστολος Καμιτσάκης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος θα εμφανιστεί στο γυαλί. Όμως το γεγονός ότι θα υποδυθεί τον νέο παπά στο remake της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Το καφέ της Χαράς», ήδη έχει προκαλέσει συζήτηση γύρω από το όνομά του.

Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη και στα 33 του χρόνια, το βιογραφικό του έχει εμπλουτιστεί από ουκ ολίγα αξιόλογα πράγματα: Συμμετοχή στο τηλεοπτικό «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου, πρωταγωνιστής στην «Κουζίνα» του Arnold Wesker σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη τον περασμένο χειμώνα στο θέατρο Αποθήκη, ενώ το καλοκαίρι όργωσε την Ελλάδα με τη «Μαρία Πενταγιώτισσα» στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και της Βίκυς Σταυροπούλου. Το φετινό φθινόπωρο το ενδιαφέρον του μονοπώλησε «Ο καταποντισμός του εγωιστή Γιόχαν Φάτσερ» του Μπέρτολντ Μπρέχτ, σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα που, αφού παρουσιάστηκε πέρσι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, ανέβηκε πριν λίγες μέρες στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα, στις 28 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Φεστιβάλ UTE FEST – 18ο Φεστιβάλ της Ένωσης Θεάτρων της Ευρώπης.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος …έχει βάλει ήδη το ράσο. Υποδυόμενος τον νέο ιερέα του θρυλικού Κολοκοτρωνιτσίου που επιβάλλεται πάντα “η τάξις και η ηθική”, αναμένεται να ταράξει τα νερά καθώς έχει στόχο – χρησιμοποιώντας τη γοητεία του – να προσελκύσει το βλέμμα μιας εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς… Και τα υπόλοιπα λίαν συντόμως στις οθόνες σας.

Στις 17 Ιανουαρίου 2020 η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα δηλώνει την επιστροφή του θρυλικού «Καφέ της Χαράς» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!