Τεχνες και Προσωπα

Ο Τεχνοχώρος Φάμπρικα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του

2 Μαΐου, 2021

Μετά από μία μακρά περίοδο αναμονής και απομόνωσης, ήρθε η ώρα να ξαναβρεθούμε.

Παρά τις δυσκολίες επιμένουμε και ανταμώνουμε ξανά από Δευτέρα 3 Μαΐου, με περισσότερη όρεξη για επικοινωνία και δημιουργία.

Η στέγη της Fabrica Athens Theater Group, ένας χειροποίητος χώρος δημιουργημένος με αγάπη και μεράκι, φιλοδοξεί να αποτελέσει και φέτος το σημείο των θερινών μας συναντήσεων. Όπως κάθε καλοκαίρι, ο μοναδικός Τεχνοχώρος Φάμπρικα μας φέρνει λίγο αέρα διακοπών στο κέντρο της πόλης, με τον ιδιαίτερο φωτισμό, τις επιλεγμένες μουσικές και τα δροσερά κοκτέιλ του.

Ο χώρος που αγαπήσαμε, ίδιος και ταυτόχρονα διαφορετικός από κάθε άλλη φορά, σας προσκαλεί για να απολαύσετε τον καφέ σας, «καλλιτεχνικά» πρωτότυπα κοκτέιλ, σπιτικές λιχουδιές και μία σειρά εκπλήξεων. Παράλληλα, οι δημιουργικές δράσεις της πολυδραστικής ομάδας τέχνης γεμίζουν τις νύχτες μας με καλλιτεχνικά δρώμενα: τσίρκο, buskernights, live μουσικές, κινηματογραφικές προβολές, djsets κ.ά.

Πάντα σε πλήρη συνάρτηση με τους υγειονομικούς κανονισμούς αλλά με στόχο να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες.

Σας περιμένουμε!

Επικοινωνία:

Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης
FabricaAthens

Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Ευρυμέδοντος
Κεραμεικός, Αθήνα

τηλ: 210 3411651
be.with.fabricart@gmail.com

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!