Παιδι Τεχνες και Προσωπα

Άκουσε σήμερα στο Syzefxi Web Radio (10/02/2021)

10 Φεβρουαρίου, 2021

Καλημέρα στις φίλες και τους φίλους του Syzefxi Web Radio,
με Θέα τον Εθελοντισμό υπό την αιγίδα της ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑΣ ΑΜΚΕ.
 

Στο σταθμό μας εκτός από την 24ωρη μουσική που σας συντροφεύει,
σήμερα Τετάρτη 10/2 μπορείτε να ακούσετε στις:

 

 

  • 11:00-13:00 Έκτακτα τις “Σύγχρονες γυναίκες”, μια εκπομπή από γυναίκες για γυναίκες με τη Μαίρη Κολοβού. Θα υποδεχτεί την Ιωάννα Ζάρα, ιδιοκτήτρια του Μake The Step Dance Lab, η οποία θα μας μιλήσει για το βιβλίο της που μόλις κυκλοφόρησε αλλά και για τα οφέλη του χορού & της γυμναστικής στην ζωή μας. Σας έχουμε και πολλά δώρα!

 

  • 18:00-19:00 την εκπομπή “Βόλτα με αερόστατο” με τη Βασιλική. Μαζί της πετάμε σε μια ακόμα πτήση για να δούμε τον κόσμο πιο όμορφο από ψηλά, να μάθουμε για δραστηριότητες και θέματα που αφορούν τα παιδιά αλλά και τους γονείς.

 

  • 19:00-20:00 έρχονται τα “Παραμυθόλογα” με τη Λίζη  Χανδακάρη. Σήμερα παράξενα παραμύθια που μοιάζουν με Rock ιστορίες, μέρος 2ο!

 

  • 20:00-21:00 την Νόπη Γραικούση στην εκπομπή “Γέφυρες”. Μια ποιητική βραδιά, με καλεσμένη την Ειρήνη Μπόμπολη με την τελευταία ποιητική της συλλογή “Με την αφή” και 39 ποιήματα με μοναδική γραφή! Μαζί τους η φιλόλογος Φρύνη Κωσταρά που θα μας οδηγήσει σε μια βαθιά ανάλυση της ποίησης και του έργου της Ειρήνης Μπόμπολη.

 

 

Ακούστε μέσω:
✔️Listen & Chat: https://www.syzefxi.gr/listen-live-chat/
✔️Radio garden: http://radio.garden/listen/syzefxi-web-radio/WJbb9reh
✔️Live24: http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=3446

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!